De_Nieuwe_Trouwambtenaar

Werkwijze

Wanneer jullie hebben laten weten dat jullie interesse hebben in de diensten van Daan, neemt hij zo snel mogelijk contact met jullie op. Zo kunnen jullie een afspraak maken om vrijblijvend kennis te maken en jullie verhaal te delen.

Wanneer jullie voor Daan kiezen, komt hij graag een keer bij jullie thuis, om jullie liefdesverhaal te horen en jullie wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek gaat het over uiteenlopende onderwerpen. Van de getuigen tot aan de muziek, zodat alles tot in de puntjes kan worden voorbereid.

Vanaf dat moment tot aan jullie bruiloft houdt Daan contact met jullie over de vorderingen rondom jullie bruiloft. Daan hecht veel waarde aan het feit dat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie trouwdag. 

In aanloop naar jullie dag, neemt Daan contact op met verschillende mensen die belangrijk voor jullie zijn, zodat de ceremonie jullie liefdesverhaal van alle kanten belicht. Zo zitten op jullie dag alle aanwezigen op het puntje van hun stoel tijdens de ceremonie waarin Daan jullie meeneemt in zijn speech vol met liefde, humor en ontroering.

De_Nieuwe_Trouwambtenaar

Er is een onderscheid tussen het burgerlijk huwelijk en het ceremonieel huwelijk. Lees meer

De_Nieuwe_Trouwambtenaar

Je kunt je trouwdag maar één keer goed doen. Daan gaat voor de beste kwaliteit, een service die bovengemiddeld is. Lees meer

De_Nieuwe_Trouwambtenaar

Liever meteen in gesprek? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek! Klik hier

"Ik neem jullie mee in een originele, persoonlijke en interactieve ceremonie."

De_Nieuwe_Trouwambtenaar